River’s Edge, Rondebosch

This was my first project for Rawson Developers about 18 months ago and still one of my favourites.  I had to create a formal entrance and find a décor solution for the atrium. I was lucky to have access to recycled wood from the floor planks of the original houses on the property.  A few of the labourers on the project created the wooden benches and pedastals.  With pebbles from the nearby river we created a nice slick desk for the security personell and the big visual was the final touch to bring the river theme to the tennants.  My gut feel shouted ‘red copper’ and at the time it was diffucult to find a reliable supplier but we succeeded with a red copper finish in all the reception areas.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s